Takka asennettuna / Asennuspalvelu

Meiltä takka asennettuna vuosien ammattitaidolla ja laajalla takuulla.

Tulisijan asennus vaatii tarkkuutta ja taitoa. Asentajillamme on pitkäaikainen työkokemus tuotteiden asennuksista. Tarjoamme mielellään ammattilaisen suorittaman asennustyön. Näin saatte varmuuden työn toimivuudesta ja saatte myös tuotteille kokonaisvaltaisen takuun.

Työn haastavimpana vaiheena voidaan pitää takan asennuksessa huomioitavat suojaetäisyydet ja hormissa läpivientien oikeaoppinen rakentaminen. Suojaetäisyyksien varmistaminen, yläpohjan paloeristys ja höyrysulun sekä aluskatteen tiivistys vaatii tarkkuutta. Pystymme tarjoamaan täyden asennuspalvelun, suunnittelusta toteutukseen, pohjatöistä katolle asti – vuosien kokemuksella suoritettuna.

Takan suunnittelussa tulee aina ottaa huomioon ympäröivä tekniikka.
Myös takan suunnittelussa tulee ottaa huomioon korvausilma takalle suoraan ulkoa putkella liitettynä takka tai vaihtoehtoisesti takkakytkin ilmastoinnille.

Lisäksi yrityksellämme on pitkä työkokemus vanhojen takkojen purku-ja niihin liittyvistä lisätöistä.

Rahoituspalvelu

J.P.Sydänmuuraus Oy tarjoaa osamaksusopimuksen ostamaasi takkaan:
kun oikea tulisija löytyy, hoidamme rahoituksen hakemisen puolestasi. Rahoituksessamme korko on kiinteä koko rahoituskauden ajan. Myöskään erillistä käsirahaa ei tarvita. Rahoitusaika on maksimissaan 24 kk. Rahoitus vaatii aina hyväksytyn luottopäätöksen.

Havainnekuvat

Mikäli et ole varma millaisen takan haluaisit kotiisi, niin mielellään autamme saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Suunnittelemme yhteistyössä asiakkaan kanssa tulisijamallin. Hahmotelmakuvien avulla pääset tutustumaan takkaasi jo ennen lopullista hankintaa.